E – Cigaretten er et fremragende alternativ

E – cigaretten er det nyeste svar på de gamle almindelige cigaretter. E – cigaretten er et fremragende alternativ, til din rygning, som i dag anvendes af flere millioner mennesker, verden over. E – cigaretten er bygget og lavet, så den stimulerer din rygeoplevelse, som ved de almindelige cigaretter. Samtidig indeholder e – cigaretten ikke de over 4000 skadelige stoffer, som både er giftige og kræftfremkaldende. E – cigaretten udskiller ikke almindeligt røg, som ved en cigaret, men i stedet damp. Samtidig indeholder den ikke tobak, hvilket gør, at dine omgivelser ikke udsættes for passiv rygning.

E – juice for enhver smag.

E – juice er den smagsaroma eller væske, der kommes i e – cigaretten. Væsken eller smagsaromaen er uskadelig at inhalere. De forskellige smagsaromaer i e – juicen laves af naturlige smagsaromaer, som er godkendt af fødevarestyrelsen. Der er et hav af forskellige smagsvarianter indenfor e – juice. Disse smage kan f.eks. være tobak og forskellige slags frugt. De mange forskellige smage af e – juice gør, at du netop kan finde den e – juice, som er din yndlings. E – juicen kan både være med nikotin og uden nikotin. Derudover kan du også vælge hvilken styrke af nikotin din e – juice skal have.

Selvblander e – væske efter din smag.

Selvblander e – væske er det nye indenfor e – juice. For at blande sin egen selvblander e – væske skal man bruge nikotinbaser, aroma, en sprøjte med måleenheder og en flaske. Det smarte ved selvblader e – væske er, at man selv kan dosere væsken som man ønsker, ned til mindste detalje. Man kan smage den til, så den bliver præcis, som man gerne vil have. Alt efter hvor kraftfuld din selvblander e – væske skal være, kan man dosere med enten 15% aroma, 10% aroma eller 5% aroma. Alt efter hvor meget aroma der kommes i selvblander e – væsken, skal der så enten 85% VPG base, 90% VGB base eller 95% VGB base.