BDSM begreber

I denne verden florerer mange “mystiske” begreber, som bruges over en kam og som skaber mere forvirring for nye, end de skaber afklaring. Ofte er noget af det første man som ny støder ind i, spørgsmålet “Er du Sadist, eller masochist?

“Sadist”…. “masochist”…. ikke mange kan identificere sig med disse begreber, først og fremmest fordi de skaber negative associationer, men også fordi at langt de fleste, som snuser til “det sorte univers” tænder på den fantasifulde seksuelle leg og slet ikke tænder på smerten alene.

Og i folkemunde er en “Sadist” en der mishandler svage personer, så derfor stritter alle nakkehår alene ved at høre ordet brugt om en selv. “Nej, jeg er IKKE Sadist” “Mine lyster ikke er at mishandle, men derimod fornøje” – “og “masochisten” tænker tilsvarende “jeg vil ikke tæskes”

Så lad os prøve at skille begreberne ad, helt der ud, hvor verden kun er sort eller hvid.

Grundlæggende kan mennesker der “leger” med Erotisk Dominans ønske;

– at være den “Store” også kaldet den Dominante, Sadist, S´er, Herre, Master, Domina, Mistress, Frue, Mentor osv.

eller

– at være den “lille” også kaldet den underkastede, masochist, m´er, submissiv, sub, slave, slavinde, tøs, osv.

Uanset om du er den store eller den lille skal du bruge udstyr til dine BDSM lege, bondage legetøj kan du finde her hos sexshop.dk

 

På samme måde, har mennesker i denne verden ofte 2 forskellige indgangsvinkler til, hvad de drømmer om at udforske.

– den rent kropslige del, altså den fysiske del, eller

– eller sin egen sjæl, altså den psykiske del.

Og endelig kan man have to forskellige indgangsvinkler til overhovedet at være i denne verden. Man kan have ønsket om at;

– dyrke dejlig varm sex, der handler om nydelse. Ønske at se sin partner vride sig i vellyst – tabe hovedet, smide moralen og det pæne civiliserede menneske og overgive sig til liderlighedens dybe univers.

Her gives pisk ikke for straffens skyld, men for at stimulere og aktivere hver en celle i kroppen, få endorfinerne til at komme frem, så nydelsen kan blive desto større…..eller
– man kan hige efter lidelse. Ønske at påføre sin partner smerte, eller selv at blive påført smerte, enten fysisk eller psykisk.

Man opnår kun seksuel tilfredsstillelse ved hjælp af og i kraft af smerten/ydmygelsen.

Her bruges pisken til afstraffelse og meningen er her, at det skal gøre ondt, for at være godt.

Mange mænd er faldet for en kvinde, når lyset har været så dårligt, at han aldrig ville have købt en habit under lignende forhold. – Maurice Chevalier

Helt bogstaveligt er man kun “rigtig” Sadist, hvis man tænder seksuelt på at påføre andre smerte – hvis man derimod ophidses af, at være den som bestemmer og giver frække ordre, så er man Dominant.

Men begreberne har det med at blive brugt i en stor sammenblanding, så bliv ikke overrasket hvis du finder ud af, at Sadisten slet ikke ER sadist, men derimod en Dominant, som blot ikke har lært at skelne endnu. Eller hvis du finder ud af, at masochisten overhovedet ikke tænder det mindste på smerte, men “blot” ønsker at være ejet og udføre ordrer, og dermed egentlig er submissiv og ikke indeholder det mindste masochistiske gen.

Er forvirringen total nu? Tag det bare roligt, det er du så heller ikke ene om.