Hacket for 20.000

I fredags modtog jeg et meget ubehageligt opkald fra banken – Nemlig at mit kort er blevet hacket for over 20.000kr. Pengene er brugt på kameraudstyr i Finland. Hvad fanden stiller man så op? Banken forklarer mig at der intet er at gøre, og at jeg må lave en indsigelse og håbe på at få pengene tilbage.

Efter lidt tid beslutter jeg mig for at det simpelthen ikke er i orden, og hvis banken ikke vil gøre noget, så må jeg selv. For at være helt ærlig, så synes jeg bestemt ikke at det er okay at man kan slippe så nemt afsted med tingene.

Jeg ringer til banken og beder om navnet på den virksomhed hvor varerne er købt. Derefter får jeg heldigvis kontakt til den pågældende virksomhed – OG GUDSKELOV!!! Er varerne ikke sendt afsted endnu, og han annullerer den omgående.

Men selvom jeg ikke mister pengene slipper han stadig afsted med det, og hacker bare et andet kort -Hvilket jeg IKKE vil lade ske. Derfor beslutter jeg mig for at bede virksomheden om hackerens leverings oplysninger.

Og undskyld mig….. Men hvor snotdum er man at opgive sit eget navn, adresse og sit eget mobil nummer??

Kære mand i Sverige – Virkelig et dumt træk. Alle oplysninger er givet til det danske politi, og videregivet til det svenske. Må da ærligt indrømme at jeg fryder mig en smule, og priser mig lykkelig for at det danske politi faktisk tog sagen alvorlig.

Krydser alt hvad jeg har får at du får dig en ordentlig lærerstreg, og endda måske lærer af det.

Kys Amalie