At blive et kendt ansigt

17.05.15

Rigtig mange af jer har spurgt mig hvordan det er at blive et kendt ansigt, så her kommer svaret…. For at være helt ærlig, så er det ret underligt. I starten skulle jeg virkelig vænne mig til at folk faktisk vidste hvem jeg var. Ja, har taget mig selv i at glemme det et par gange. Det har så resulteret i nogle pænt akavet sammenstød……. Kender i det med at man føler alle kigger på en? Hvorefter man får tanken…. “Gad vide om jeg har noget i ansigtet”. Been there, done that. Eller når man bliver hilst af en person. man ikke lige kan sætte ansigt på? Ej, hvor må folk da bare tænke at jeg er en kæmpe klovn.

Må da ærligt indrømme at jeg over nettet virkelig tit bliver mødt af en DEL negative kommentarer, for det meste pga. min bryster! Og ja, det er da bestemt ikke sjovt…. Men heldigvis har jeg også en hel del søde følgere, som jeg VIRKELIG er taknemmelig for. Man må tage det sure med det søde.

Alt i alt fortryder jeg ikke at jeg er blevet kendt. Man lærer at lukke ørene for folks negative pis med tiden, HÅBER JEG !!

Kys Amalie

Slap nu af, det “bare” bryster
13.05.15

Jeg er Så chokeret over folks reaktioner, på mine nye bryster. Ja, man skulle jo tro at jeg havde begået en forbrydelse.

NEJ, jeg ender hverken i luksusfælden eller på side-9. Jeg kan simpelthen ikke se ideen i at være SÅ fordomsfuld og dømmende. Vi er alle forskellige, og har forskellige holdninger, og selvfølgelig skal man have ret til at ytre sig, men der er fandme også en grænse.

At jeg ligefrem er blevet lovet tæsk, fordi jeg har fået en brystforstørrende operation, er bare ikke okay. Selvom jeg er en offentlig person, skal jeg have ret til at gøre hvad jeg føler for. Jeg kan slet ikke se ideen i at jeg skal begrænse mig, fordi folk er så fordomsfulde.

Jeg kan da sagtens sætte mig ind i at Ole på 65 ikke synes det er skide flot, med mine kæmpe patter, og hvad så? Så det da godt at i kan prise jer lykkelig for at det ikke er jer der render rundt med dem.

NEJ, jeg har ikke taget lån, og JA jeg betaler min fucking skat. Synes sgu det er en smule sjovt at største delen af dem der har så skide travlt, selv sidder derhjemme og nyder godt at statens penge. Ja, undskyld….. Men nu har jeg har fået nok.

“Pigen der ikke ville udstille jer selv” Ja, vil da ærligt indrømme at jeg ikke havde skide meget lyst til at gå en catwalk i G-Streng på landsdækkende TV. Men hvis du spørg mig, er der RET stor forskel på det, og nogle uskyldige bikini billeder. Hvor jeg endda selv har kontrol og selv kan godkende eller ej, hvilket jeg ikke ville kunne på hotellet.

Det er jo lige præcis JERES fordomme, der har medvirket til at jeg ikke har haft lyst til at “udstille” mig selv i G-streng på TV. Hvilket jeg stadig priser mig lykkelig for!

Janteloven længe leve!

Med det sagt, så er jeg super tilfreds med mine nye billeder taget af Janus Nielsen. Der kan ses mange flere inde på Realityportalen.

Kys Amalie

Mine nye bryster
05.05.15

Nu er det præcis en uge siden jeg blev opereret. Operationen gik fantastisk, faktisk så godt at jeg INGEN smerter har haft. Jeg plejer at være en hård negl når det kommer til stykket, men havde ALDRIG troet at jeg slet ikke ville være påvirket.

Jeg er SÅ glad for mine nye bryster… På lørdag skal jeg have fjernet mine sting, hvilket jeg virkelig ser frem til. Må ærligt indrømme at det niver lidt, så tror det bliver en lettelse.

Kan varmt anbefale luxuxskirurgi! Aldrig har jeg følt mig i så trygge hænder.

Kys Amalie