Så kommer nervøsiteten

Så er datoen for operationen fundet, og selvom jeg glæder mig som et lille barn til det er overstået, er jeg sgu også nervøs. Hader simpelthen at være i narkose, føler ikke man selv har nogen som helst kontrol. I princippet lægger man sit liv i andres hænder, hvilket jeg ikke synes er pisse fedt.

Men udover frygten glæder jeg mig helt sindssygt. Jeg er heldigvis slet ikke sart, når det kommer til smerte, så det er jeg ikke rigtig nervøs for. Det eneste jeg faktisk frygter er selve operationen, og selvfølgelig de komplikationer der kan opstå.

Når tiden kommer vil jeg selvfølgelig holde jer opdateret her på bloggen. Håber i vil krydse fingre for at alt går som det skal.

Kys Amalie
Så blev miss paradise overstået
Kommer nok ikke som et chok for de fleste, at jeg synes Miss Paradise konkurrencen var temmelig grænse overskridende.

Først at blive puttet i en kjole ”BOHO” HVAD F….. ER ”BOHO” lignede nærmere den brudekjole min oldemor blev viet i, i 30èrne, heldigvis fik stylisten lavet den lidt mere fix… TAK.

Derefter blev jeg bedt om at ifører mig G-streng på catwalk….. JA JA kald mig bare en ”TØR KIKS” Det nægtede jeg simpelthen, store diskussioner kom der ud af dette, men endte heldigvis med at jeg havde bikini på.

Og sikke et held jeg holdte fast i mig selv, og ikke underlagede mig presset om at ifører mig G-streng. Ses jo tydeligt nu, hvor hårdt folk dømmer, sætter de værst tænkelige billeder op på nettet, og kommer med ”DUMME” kommentar.

Sikke mange mennesker der må ”KEDE” sig gudjammerligt i deres liv….
Når alt det så er sagt, så var det et par super sjove/underholdende dag, da vi optog Miss Paradise som jeg på ingen måde ville have være foruden.

Rigtig skøn dag til alle, håber i glæder jer til dagens afsnit af PH.

Kys fra en ”TØR KIKS”

Kys Amalie