Vil du have lækkert og fyldigt hår?

Jeg er tit blevet spurgt ind til, hvilket hår og metode jeg anvender, og det er faktisk meget forskelligt. Jeg har dog lige modtaget det her virkelig lækre hår fra Qlabelle, og det er en succes! Jeg er meget hysterisk når det kommer til mit hår, men er virkelig blevet positivt overrasket. Håret er så sindssygt blødt, og virkelig nemt at style. Jeg er SÅ tilfreds! Det kan helt klart anbefales!
Jeg har prøvet de mange forskellige metoder, men anvender for det meste flettemetoden. Det der er virkelig lækkert ved flip in hair er at man kan tage det af, og på præcis som man ønsker. Derudover er det super nemt, og kræver faktisk ikke det store! Ulempen ved flettemetoden er alt det arbejde med at vaske, glatte osv. Det slipper man for med Flip-in.
Jeg var dog specielt utrolig skeptisk i starten, da det kom til selve metoden. Metoden hedder Flip-in. Det er meget nyt, og derfor ikke sikkert i kender det. Vedhæfter lige en video Flip-in Video
Men jeg er virkelig imponeret over hvor nemt det egentlig er. Min største frygt, var at det nemt ville falde ud.. Der er intet mere kikset, end at tabe håret på gaden. Men det virker virkelig, og sidder utrolig godt fast, heldigvis.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er født med det tykkeste og længste hår fra naturens side af. Vedhæfter lige før og efter billede.

Som i kan se på det første billede, er det virkelig en kedelig og fesen knold, jeg kan lave med mit eget hår. Problemet er løst på 2 sekunder, med flip-in hair.
Kunne du tænke dig at vinde dit eget sæt flip-in hair? Det eneste du skal gøre er at skrive hvilken farve du ønsker dig. Vinderen bliver trukket onsdag d.22. Held og lykke!
Håret kan købes her; Qlabelle.dk

Derudover har jeg også modtaget dette virkelig lækre ferie kit, som har reddet mit hår. Kender i det med extensions på en ferie? Ja, det er en kamp at holde det flot og lækkert. Men det har heldigvis ikke været det store problem for mig i år, takket været dette lækre kit. Og en kæmpe fordel ved det, det dufter fantastisk! Kan købes her; Ferie kit

Derudover kan jeg også varmt anbefale deres lækre plejeprodukter fra Milk_shake Kan købes her
Kys Amalie