Rene vinduer i Gentofte

Synes du også, at vinduespudsning er noget nær den værste rengøringsopgave, der findes, og kunne du virkelig godt tænke dig at få lavet en ordning med et professionelt vinduespudser firma om, at de kommer hjem til dig i Gentofte og gør det for dig? Så er du faktisk en typisk kunde for CL Polering i Gentofte.

Det er et firma, som netop rykker ud til kunder som dig og de mange andre, der har det på præcis samme måde med vinduespudsning, som du har.

Mon ikke det bliver sådan, at du bliver deres næste tilfredse kunde.

Hvem er CL Polering?

Dette firma er et vinduespudserfirma, som også tilbyder andre former for service. Det er et meget pålideligt og professionelt firma, hvis dygtige fagfolk har en stor faglig stolthed omkring deres arbejde.

De kører rundt på hele Sjælland, og de har også mange tilfredse kunder i Gentofte. Du kan nemt gå hen at blive den næste.

Alle disse fordele kan du får andel i, hvis du benytter dig af deres mange gode serviceydelser. Skal dine vinduer også blive pudset af de dygtige fagfolk hos CL Polering, så er det bare at kontakte firmaet for et godt og uforpligtende tilbud.

Et miljøvenligt firma

Det er vigtigt for CL Polering, at vi behandler vores miljø ordentligt. Det gælder også, når det kommer til deres serviceydelser. De bestræber sig i det hele taget for at udføre deres arbejde så miljøvenligt som muligt. Det går naturligvis ikke ud over deres måde at arbejde på – og slet ikke over resultatet, men der bliver for eksempel gjort følgende for at skåne miljøet:

  • Der bruges så lidt vand som muligt
  • De specielle vaskemidler er så grønne som muligt
  • Der bruges håndkraft frem for maskiner, hvor det er muligt

Hvis hensynet til miljøet også er vigtigt for dig, så kan du med den bedste samvittighed over for miljøet benytte dig af CL Polering i Gentofte, når du skal have pudset vinduer eller have klaret en af de øvrige udendørs opgaver, som de også gerne løser for dig.

Du og dine naboer kan få rabat

Det er ret nemt af få rabat på din vinduespolering hos dette firma. Det kan du få, hvis du og dine gode naboer slår jer sammen om at få pudset vinduer af CL Polering på den samme dag.

Får I arrangeret det, så kan I få del i deres såkaldte naborabatordning. Det går i sin enkelthed ud på, at kunder i det samme nabolag kan få en god reduktion i prisen, hvis I er nogle flere, der slår jer sammen.

Det kommer af, at firmaet sparer både tid og kørsel ved at have kunderne samlet på det samme sted på den måde. Den besparelse kan så komme jer til gode. Det er jo en ekstra fordel ved at benytte dette professionelle firma, når I skal have pudset vinduer.

Kontakt gerne CL Polering, når du har været ude at tale med alle dine gode naboer om denne ordning, så har du nok noget konkret, som firmaet kan lave en aftale på. Skal din vinduespudsning også være både hurtig, effektiv og professionel og tilmed være skånsom over for miljøet, så kan du med stor fordel vælge CL Polering til at være dit kommende vinduespudserfirma.