Planlæg din næste tur til England

Hvis du planlægger en rejse til Storbritannien (eller endda har reserveret en flybillet), undrer du dig måske over, hvor du skal starte eller hvilke ting du skal overveje for at sikre, at din rejse er alt, hvad du vil have den til at være. Alle, som har besøgt England bliver forbløffet over, hvor smukt det er, og hvor forskelligt landskabet, arkitekturen og historien er.

Hvis du gerne vil have nogle ideer til at gøre din tur god, så læs videre.

London

London er den mest populære rejsedestination i England takket være sin kultur, livlige madscene og attraktioner. Uanset om du planlægger en omfattende tur til at udforske London eller inkluderer det som et stop på en rejseplan for andre byer i landet, så er det et par ting du skal inkludere, når du planlægger. London byder rejsende velkommen hele året, men de bedste tider at besøge kan være forår og sent efterår takket være det milde vejr. Valutaen i London – ligesom den er i hele England – er pundet og du kan finde valutakurser pund mange steder. Planlæg dine dage efter kvarter eller generelt område og gå fra sted til sted for at få mest muligt ud af din oplevelse.

Manchester

Bedst kendt for sit fodboldhold, så er Manchester en fantastisk smuk by og det var faktisk verdens første industrialiserede by. Manchester hylder dermed sine rødder med en håndfuld museer og bevarelse af nogle historiske bygninger, som helt sikkert er værd at se. Når det kommer til byen, finder du ud af, at Manchester er fyldt med liv og energi.

Brighton

Stilfuld, progressiv og fuld af sjov. Dette beskriver Brighton. Dette kunne hævdes at være Englands festhovedstad og trækker turister til for at tilbringe dagen på stranden, natten i byen eller morgenen på at shoppe. Byen har en blomstrende kunst og kreativ industri. Hvis du besøger Brighton, kan du gå en tur på den kendte mole og måske endda få en karikaturtegning lavet eller se havudsigten fra British Airways i360, som er en udsigtsplatform ved strandepromenaden.

Afsted med dig

Lige meget hvor i landet du ender henne, vil du opleve meget og have det sjovt. Den rige historie og traditionerne i landet har defineret verden og er sikkert også hvad der tiltrak dig (og måske også deres søde accenter). Det eneste du kan gøre nu, er at gå i gang med planlægningen af turen og tage af sted!