Ja, selvfølgelig!

29.06.15

Det er da klart at solen skal komme til DK, lige når jeg rejser. Så typisk!

Jeg er snart færdig med at pakke, selvom det virkelig har været en udfordring. Tror vidst nok jeg har pakket 1 kilo eller 2 for meget. Ups….

Lover at jeg prøver at opdatere jer fra Tyrkiet, hvis det er muligt!

Kys Amalie.

Så er det altså snart!
22.06.15

Så er der altså kun lidt over en uge til jeg rejser, og jeg glæder mig som et lille barn. Aaaargh.. Hvor bliver det altså bare lækkert! Jeg er så småt begyndt at gøre mig klar til at pakke min kuffert, selvom det er svært. Hvorfor fanden kan jeg ikke bare tage alt mit tøj med? Det ville da være meget nemmere!

Som mange af jer nok ved, har jeg to små hunde. Føj, hvor bliver det svært at forlade dem i 10 dage! Det er lidt ligesom mine to små børn, og det er bestemt ikke sjovt at rejse uden dem. Men sådan er det, og selvfølgelig skal jeg afsted. Jeg ville dog aldrig føle mig tryg ved at aflevere dem ved en hundepension. Man læser simpelthen de mest forfærdelige historie, med solgte hunde mm. Derfor er jeg rigtig taknemmelig for at have en dejlig veninde der indtager lejligheden, og passer mine børn. Stort tak til hende!

Kys Amalie

Av mit ansigt!
19.06.15

I dag har jeg været forbi Kim hos klinik Qura i København. Det er efterhånden et styk tid siden jeg sidst var der, så jeg trængte til at blive frisket lidt op. Har både fået lavet botox i panden, og juvederm i læberne. Resultatet er simpelthen blevet så flot! Ja okay, jeg er selvfølgelig lidt hævet nu, men heldigvis ikke så meget! Det kan man desværre nok ikke helt undgå.

Kim er simpelthen den bedste, hvis du spørg mig! Er så glad!

Gør det mon ondt?
19.06.15

Jeg får rigtige mange spørgsmål vedr. plastik operationer mm. Jeg er blevet spurgt flere gange, om det gør ondt at få lavet læber. For at være helt ærlig, så vil jeg lyve hvis jeg svarede nej. Selvfølgelig kan du mærke det, men det er hele smerten værd. Hvad er bedre end store fyldige læber?

Til dem der er rigtig sarte; Ja, du kan heldigvis anvende lidt bedøvelses creme inden, eller blive bedøvet. Men SÅ slemt er det heller ikke, hvis du spørg mig. Du kan mærke at det niver, men alt andet ville altså også være underligt.

Jeg glæder mig rigtig meget til at få lavet mine læber senere! Poster billeder mm. senere.

Kys Amalie.