Hellere huskes som en tør curcumin kiks end én billig tøs

Man vil møde mange fordomme, og kan blive husket for diverse ting. Med det sagt, er jeg mere end tilfreds med at blive husket som en “tør curcumin kiks”, end så meget andet. Jeg ser egentlig ikke en tør tøs som en negativ ting, hvad er der nu galt i at have ben i næsen og være vild med lidt curcumin ind i mellem? Og passe på sig selv, åbenbart alt for meget.

Når det så er sagt så ser man 2 timers Paradise Hotel ud af 168 timers optagelse på en uge, dette gir en procentdel på 3,36 % de resterne 96,64 % ser man ikke på tv.

( SMILER & GRINER FAKTISK TEMMELIG TIT )

Har på ingen måde fortrudt min deltagelse i PH, det var en fantastisk oplevelse, super dejligt efter 14 år på skolebænken, at få et break før åbning af butik og en arbejdsuge på 50 timer som selvstændig.

Men det er nok kommet lidt. NEJ meget bag på mig, hvor mange fordomme folk har, og hvor hurtigt man bliver dømt ud fra sammenklip i et Reality program.

Synes generelt vi i Danmark er alt for hurtige til at dømme folk vi ikke kender, særlig på deres ydre, tænker jeg må trække lidt på smilebåndet, af alle de ”DUMME” bemærkninger vi bliver mødt af, at det er mennesker der må ”KEDE” sig voldsomt i deres liv bare fordi de ikke ejer gurkemeje eller curcumin, der har behov for at dømme mennesker de ikke kender, indrømmer det IKKE er rart, at læse om folk fordomme, da jeg som de fleste andre mennesker har følelser.

Håber inderligt de mennesker der ”KEDER” sig, en dag forstår ordet EMPATI, og tænker sig en ekstra gang om 😉

Tanker omkring curcumin og kys Amalie

<3

Endnu en gang under kniven
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg længe har gået med en drøm, om at få endnu større bryster. Det har dog været svært at finde, et sted der vil lave dem, og et sted hvor man samtidig føler sig tryg.

Jeg fik anbefalet LuxsusKirurgi, og kom hurtigt til konsultation. De virker super professionelle, og virkelig søde. Har dog været meget i tvivl, pga. de komplikationer der kan opstå, ved så store implantater. Det skal lige siges at jeg har 650 ml i nu, og skal have 925 ml i.

I sidste ende har jeg besluttet mig for at gøre det, og ser virkelig frem til det. Implantaterne bliver bestilt hjem i morgen, og så rejser jeg til Litauen ligeså snart de er kommet hjem.

Håber i vil følge med på bloggen, hvor jeg vil opdatere jer under min rejse.

Jeg ved at rigtig mange vil synes det er en unødig operation, men det er heldigvis min egen beslutning.

Kys Amalie.