Fortryder jeg min deltagelse i paradise

Efter ens deltagelse kan man vidst roligt sige at der åbner sig en helt ny verden. En verden der kræver tilvænning. Fordi ja, det kan sagtens være både hårdt og MEGET anderledes pludselig at blive en offentlig person. Alle har en mening, og er bestemt ikke bange for at ytre sig.

Jeg vil hellere end gerne indrømme at det ramte mig hårdt i starten. Jeg havde bestemt aldrig oplevet så mange meninger og negative kommentarer, og det er bestemt noget der kræver noget tid til at vænne sig til. Hvordan skal jeg reagere, skal jeg indordne mig og skrue ned for mig selv? Svaret er NEJ! Du skal forblive lige præcis hvem du er, og skyde en lang hvid pil efter alle de mennesker der kommer med grimme bemærkninger. Det er trodsalt mit liv – et liv jeg skal leve, et liv jeg skal føle er værdigt!

Jeg fortryder bestemt ikke min deltagelse, selvom kan man godt fortryde nogle situationer, men ikke selve min deltagelse. Jeg har lært SÅ meget om mig selv, udviklet mig og “vokset” med opgaven. Det er der ALDRIG nogen der kan tage fra mig.

Kys Amalie.