Er det min tur til at forlade hotellet

Så blev det endelig min tur, til at blive blogger. Håber at i vil tage godt imod mig, og læse med. Der ville komme indlæg der omhandler alt, fra Paradise hotel, mine hunde, mode mm.

Nå, nok om det! Er jeg den eneste, der glæder mig til aftens parceremoni? Selvom jeg ved hvad der sker, er det altid spændende at se hvordan tingene bliver klippet sammen.

Jeg kan desværre ikke røbe noget, men kan dog love jer et formidabelt afsnit. Prop fyldt med spænding, drama, taktik og selvfølgelig fis og ballade!

I sidste uge mistede jeg min bedste veninde inde på hotellet, og efter det følte jeg mig utrolig presset. Hvem kan jeg stole på? Hvor skal jeg stå? Og med HVEM? Kan love jer for at det ikke var en nem beslutning, tværtimod. Og ja, vil da ærligt indrømme at jeg selv kan se, at jeg virkelig bliver fremstillet som en “bitch”

Kan til tider være meget hård, men kun hvis jeg føler mig uretfærdigt behandlet. Jeg har altid troet på at det var bedre at sige sin mening, end at spille falsk. Men hey, det jo bare min mening, der er vi jo alle forskellige.

Håber i vil krydse jeres små fingre for mig i aften!

Kys Amalie.