Sådan fik jeg styr på mit voksne liv

Når man bliver voksen, er der flere ting, man skal have styr på. Jeg har levet et vildt ungdomsliv, men det er jeg færdig med, og jeg har længe været klar til at tage mere ansvar og få styr på tingene.

Her kan du læse lidt om, hvad jeg f.eks. har fået styr på. Det kan være, du bliver inspireret til at få styr på nogle af de samme ting.

Sådan fik jeg styr på haven

Da jeg skulle have styr på min have, så overvejede jeg først, hvad jeg gerne ville bruge den til. Jeg ville gerne have et sted, hvor jeg kunne stille havemøbler, så der kunne komme venner og familie på besøg og nyde tid i haven.

Jeg ville også gerne have en have, der var pæn, men som også var nem at holde. Jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle bære med ad med det, men jeg fandt ud af, at der findes en fantastisk plante, der hedder storkenæb, som er utrolig nemme at holde – og så er det en smuk plante! Der findes forskellige slags storkenæb.

Jeg valgte den slags, der hedder geranium. Hvis du også vil have denne plante i haven, så køb billige geranium online.

Jeg blev medlem af en A-kasse

Det har altid været vigtigt for mig, at der er nogenlunde styr på økonomien. Det er i hvert fald altid noget, jeg har bestræbt mig på at få styr på.

Jeg fandt ud af, at man skal være medlem af en A-kasse, hvis man vil være sikker på at være dækket økonomisk, hvis man mister sit job. Du kan blive medlem af Det Faglige Hus A-kasse, hvis du også mangler en A-kasse.

Styr på mig selv

Det har altid været vigtigt for mig at være i nogenlunde form. Igen er det i hvert fald noget, jeg har bestræbt mig på.

Det er lidt forskelligt, hvor meget succes jeg har haft med det. I dag er jeg dog blevet en del bedre til at lave sund mad og træne. Jeg går også mange ture. Det er godt for både krop og sjæl.