Mit første dobbelt indlæg (og isknusere)

Vi flytter sammen

Nicklas og jeg har efterhånden været sammen i over 9 måneder. Selvom vi stortset har boet sammen, har jeg stadig haft min lejlighed som en slags sikkerhed. Men nu har jeg endelig besluttet mig for at jeg skal flyttes på landet.. Noget jeg faktisk glæder mig til! Jeg elsker mit liv sammen med Nicklas, og nyder den hverdag vi har sammen Det bliver nok ikke den store omvæltning – men derfor har det stadig været en stor beslutning. Jeg skal være ude af lejligheden om en uge… Så nu kommer der fuldsmæk på.Kys Amalie

Her kommer altså en lille ekstra info, jeg har simpelthen fundet de mest fantastisk isknusere hos scandicbarsupply. Tjek dem lige ud! Simpelthen perfekt til lidt fest og ballade med tøserne! KYS!

isknusere et fantstisk sted

Ikke for sarte sjæle

Som i nok ved fik jeg fjernet mine mandler forleden. En operation jeg virkelig frygtede! Heldigvis gik det hele som det skulle, men må ærligt indrømme at dagene derpå er forfærdelige.. Udover smerter medfører også sult og hævelser i lange baner! Hele mit ansigt er så hævet, at jeg ligner en der kunne flyve væk. Hele min mund er så hævet at jeg ikke en gang kan sluge de 34566 piller jeg skal tage hver dag! Må ærligt indrømme at jeg ikke er på toppen…. Aldrig har jeg prøvet noget så ulækkert. Væmmes seriøst ved synet af det. Nu vil jeg spise endnu en is, og prøve at få hævelsen til at falde

Kys Amalie