Fabiënne Schriek, professionel tabubryder

Med en jordnær og nonchalant holdning bryder den 26-årige Fabiënne Schriek, som er influencer utallige tabuer. Hun er ikke bange for kritik, hun tjener penge ved at vise sin krop på OnlyFans og er åben over sin seksualitet. Hun advarer unge kvinder om store marketingfirmaer og mediers manipulation. Det er hovedårsagen til, at kvinder er så usikre på deres krop. Med sin online status håber hun at inspirere unge kvinder til at være mere tilfredse med deres krop.

Plusstørrelsesmodel og influencer

Da hun var 16, fik Fabiënne en praktikplads hos en fotograf. Hun fandt snart ud af, at fotografen også skød for kendte mærker. Hun tilmeldte sig selv som model, men blev afvist, fordi hendes hofter var for brede. På trods af dette tilbageslag opgav hun ikke, og i 2018 var hun deltager i Ducth tv-showet, Curvy Super Models. Dette fik hende en masse omtale, og siden da har hun tjent sig som model, som influencer og som indholdsskaber på OnlyFans.

Jeg kan godt lide at skubbe grænser

Onlyfans er en abonnementsbaseret online platform, hvor indholdsskabere kan tjene penge ved at vise privat indhold som fotos til deres fans. Dette er normalt pornografisk indhold. Mange mennesker har en stærk mening om det og betegner det som vulgært, men Fabiënne ser anderledes på det, som typisk snæversynet. Jeg viser kun billeder af mig selv i lingeri, og jeg tjener godt på det hver måned. Jeg gør det samme på Instagram, men det tjener jeg ingen penge på, siger hun. Det har ikke været et svært valg for hende at tage. Hun er ikke bange for negative kommentarer. Faktisk kan hun godt lide at skubbe grænser for at finde ud af, hvem der er snæversynet, og hvem der ikke er i hendes øjne. At adskille hveden fra agnet, kalder hun det.

Åbenhed omkring seksualitet

På trods af de mange stigmaer, som Fabiënne støder på, er hun optimistisk med hensyn til fremtiden. Hun bemærker, at folk i en verden af ​​sociale medier begynder at være mere og mere åbne om seksualitet. For eksempel om formen på skamlæber, hvordan man kan glæde nogen og om forskellige sexpositioner. Fabiënne beskriver det på en måde, som kun hun kan. I dag behøver du ikke gå til en sexbutik i en gyde for at købe sexlegetøj. Det hele er meget mere tilgængeligt nu.

Endelig, hvad ser vi i et portræt af Fabiënne?

En kvinde, der ikke er bange for at tage verden i egen hånd. Folk leder så ofte efter godkendelse fra andre, men du kan virkelig se, at hun lever livet for sig selv.