Sådan kommer du bedst igennem sommervarmen

For mange er det ved at være de sidste krampetrækninger af sommeren, men det ser ikke ud som om, at sommeren har planer om at forsvinde lige foreløbigt. I hvert fald ikke hvis vi kigger på vejret. For rigtig mange har det været fedt at kunne nyde en længere og varmere sommer, men det kan samtidig også være hårdt at håndtere så meget varme, især når vi herhjemme i Danmark, ikke er vant til det. Så hvordan kommer du bedst igennem den resterende sommervarme?

 

Husk masser af væske

Det første tip giver måske sig selv, men ikke desto mindre, så er det helt sikkert noget, som vi bør være opmærksomme på. Få drukket masser af væske i løbet af dagen. 

Gerne vand, men også nogle sukkerholdige drikke engang imellem, da varmen både kan virke sløvende og trættende i længden. 

Du vil helt sikkert opleve at din drik ikke er kold ret længe ad gangen, og det skyldes formentlig den enorme varme vi oplever i Danmark i øjeblikket. 

Derfor kan du med fordel tjekke Isklart.dk ud, da du her kan finde klare isterninger, som du kan få leveret lige til døren. Isterninger er helt fantastiske til varme dage og Isklart har masser af dem, lige klar til at komme i din fryser!

 

Solcreme, solcreme, solcreme

Når det er så varmt som vi oplever at det er i øjeblikket, så er UV-indekset også højt. Derfor er det rigtig vigtigt, at vi vælger at bruge masser af solcreme. Måske er du ikke typen der generelt bruger meget solcreme, men det bør du!

Solen kan være enormt farlig for huden, så sørg endelig for at få beskyttet dig bedst muligt og gerne flere gange om dagen. 

Hvis du er ude at bade, så vil solcremen forsvinde i takt med, at du hopper i vandet. Så husk altid at komme mere på – hellere være sikker end at risikere, at din hud bliver solskoldet. 

 

Brug tid i skyggen en gang imellem

Der er ikke noget at sige til, at når solen er fremme, så vil vi gerne ud at nyde den. Men det handler om at gøre alting med måde. Solen er skarp i disse dage, så derfor kan du med fordel nyde solen og en gang imellem hoppe ind i skyggen. 

Det er vigtigt, at vi husker at tage en ”pause” fra solen, blot en halv times tid. Det sørger for at passe på os og vores hud. Imens du befinder dig i skyggen, så kan du med fordel få noget at drikke, eftersom skyggen vil hjælpe med at mindske risikoen for, at din drik bliver varm og at isterningerne smelter hurtigt. 

Med disse 3 råd, så vil du være godt rustet til at begive dig ud i det varme sommervejr.