Lej en skurvogn til dit byggeprojekt

Et byggeprojekt kan være en krævende affære med lange arbejdsdage. Det er vigtigt, at dine medarbejdere har mulighed for at holde en ordentlig pause et sted i løbet af processen. Et sted, der er isoleret både sommer og vinter, hvor der ikke kan komme regn ind, og hvor der er nok siddepladser til alle, er vigtigt. Ved at give dine medarbejdere et behageligt sted at holde pause kan du forbedre moralen og hjælpe dem med at holde fokus på opgaven.

Hvis du og dine medarbejdere har brug for et sted at spise frokost, tage et bad og/eller opbevare arbejdstøj under et byggeprojekt, så lej en skurvogn. Disse mandskabsvogne omfatter et rummeligt spise-/mødelokale med plads til 4 eller 6 personer, køleskab, lovpligtigt separat bad og toilet med kværn samt private skabe til opbevaring af arbejdstøj og personlige ejendele. Disse mandskabsvogne er fleksible at arbejde med, da de er nemme at flytte rundt med, nemme at tilslutte med deres 13-pins trailerstik og nemme at rengøre.

Hvis du leder efter et alsidigt rum, der kan bruges som kontor, spisestue eller bare som et sted at slappe af, så lej en skurvogn, som er perfekt til det. Med god isolering kan du holde skurvognen varm om vinteren og kølig om sommeren. Desuden er der LED-lys i skurvognene, som er energibesparende og giver et behageligt, veloplyst rum.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt, hvad du skal vide om leje af skurvogn.

 

Lej en skurvogn – alt det praktiske

Lej en skurvogn ved et firma, som har valgt at stille mandskabsvogne til rådighed for et mindre beløb pr. dag. Det koster fra 199,- pr. dag at lej en skurvogn, og det er for minimum 30 dage. På denne måde kan man sikre dig flotte vogne af høj kvalitet, til en pris der er overkommelig – og som ikke sprænger budgettet.

Hvis du planlægger at bruge et mandskabsvogn på dit byggeprojekt, er der nogle få ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du indhente tilladelse fra den kommune, hvor projektet finder sted. Dette er af hensyn til trafiksikkerheden, og i de fleste tilfælde vil du blive bedt om at opstille vognen på din egen grund eller på den grund, hvor byggeriet skal foregå. I undtagelsestilfælde kan det være muligt at få dispensation fra denne regel.

Når du har fået tilladelse fra kommunen, skal du sørge for, at mandskabsvognen er korrekt opstillet. Dette omfatter at sikre, at traileren er korrekt tilkoblet, og at alle lys og reflekser fungerer korrekt.

Arbejdsmiljøloven fastsætter, at der skal være en skurvogn til rådighed på byggepladser og lignende, hvor arbejdet varer mere end tre hele dage. Der er også regler om, hvilken type skurvogn der skal opstilles, alt efter arbejdets varighed og antallet af arbejdere, der skal bruge skurvognen. Hvis arbejdet varer mindre end to måneder, kan man nøjes med en såkaldt “let skurvogn”, som kan bruges af op til fire personer. Hvis arbejdet tager længere tid, skal du købe en trailer med kloaktilslutning til både brusebad og toilet.