Få lidt mere overskud

Har du af og til brug for lidt mere overskud i din økonomi, så læs med her

Der findes nemlig en nem måde at skubbe sine betalinger på, uden det koster en formue. Du kan nemt lave afbetaling uden at skulle til at oprette lån og betale gebyrer. 

Det kan være en måned hvor køleskabet bare er gået død samtidig med at du skal have nye sommerdæk på bilen. Så er de penge man skulle hygge pludselig væk. Det er her det kan være en fordel at dele de udgifter op i små bidder og flytte dem til andre måneder. Det er nu blevet en del nemmere med en smart afbetalingskonto som ved feks Viabill. Her kan du nemlig få en konto der minder om en kassekredit, som så kan bruges i alle online shops.

Den er så smart indrettet at du kan samle alle din køb et sted. Dermed slipper du for en masse små lån. Her kan du nu købe alt i en samlet afbetaling. Ting som sko, tøj, legetøj, frækt lingeri, værktøj, møbler, elektronik ja endda sexlegetøj. Alt kan samles til en fælles afbetaling så du kun har et sted du skal betale tilbage. 

Hvordan skal du bruge det når du skal handle ?

Når du fremover skal købe online, så gør du helt som du plejer. Går i den shop du plejer og vælger de varer du vil have. Når du har dem i kurven går du så til kassen. Her vælger du så nu den nye betalingsmåde, der gør at beløbet ikke trækkes på din konto. Det samles nu på den nye afbetalingskonto. Når alle de ting du skal bruge er købt, så kan du logge ind og afgøre hvordan du vil betale retur. Her kan du så dele beløbet op i små bidder og lave en plan for hvor hurtigt det skal betales retur.