Blog jeg har glemt

Man kan desværre aldrig gøre alle glade. Ja, jeg har en MEGET stor personlighed, som til tider også kan være en smule skæv. Jeg er anderledes, og det kan godt provokere. Det giver selvfølgelig lidt ekstra smæk, men jeg er mig selv og sådan vil jeg forblive.

 

What to do? Du er allerede stemplet, i det øjeblik du vælger at deltage i Paradise Hotel. Det er helt fint, synes dog det er en smule snæversynet. Men IGEN, vi er alle forskellige, og det skal vi fanme have lov til.

 

Jeg modtager en masse kritik vedr. At jeg er en tør kiks, men hey…. Hvis jeg valgte at drikke mig helt i hegnet, eller kysse med en fyr, ville jeg modtage mindst ligeså meget kritik. Det er UTROLIG svært at finde en balance… Måske bare fordi at man vil blive kritiseret, ligeså snart man har nosser nok til at blotte sig op foran hele Danmark.

 

JEG er stolt af mig selv, og det er det vigtigste. Ja, måske er jeg en tør kiks, MEN jeg føler selv at jeg har min værdighed i behold 😉

 

Kys Amalie

 

Ja, jeg har deltaget i Paradise, og ja eg har kæmpe silikone bryster? OG HVAD FUCKING SÅ! Gud hvor kan jeg dog blive chokeret over så mange fordomme folk har. Ja, i har fulgt mig i paradise hotel, men giver det jer ret til at dømme mig?

 

Du vil ikke udstille dig selv, men render rundt med kæmpe silikone bryster…. Ja, det så godt set min ven, men hvad har mine bryster at gøre med at udstille sig selv? Bare kald med blondine dum, men jeg ser simpelthen ikke sammenhængen. JEG synes det er flot med store bryster, skal jeres fordomme stoppe min drøm om endnu større? Niks…..

 

Lige et hurtigt surt opstød fra mig.

I går var der Mr. Paradise, og den titel løb min partner med! Stort tillykke til Kasper H, det var virkelig fortjent. Med titlen følger normalt en stor magt, men hov? Kasper H bliver fredet med den nye pige, og jeg ryger direkte på solo.

 

Er jeg den eneste der ikke lige havde set den komme. Hvis du spørg mig er det ikke en særlig fed magt. Jo, min gruppe får nu endnu en chance for at smide mig hjem til Danmark, men Kasper er fredet med en ny pige 3 uger inden en finale. Hvor stærk vil man så stå?

 

Hvis Kasper H virkelig så mig ude af hotellet, kunne han da bare selv smide mig hjem, han behøver da ikke en magt for at gøre det.

 

Det er vidst ikke en hemmelig at min gruppe længe har set mig ude, og har luret mit dobbelt spil, lykkes det endelig? Se med i morgen 😉

 

Kys Amalie

 

I morgen går det løs

27.04.15

Så er jeg endelig ankommet til Litauen… Må ærligt indrømme at nervøsiteten stiger mere og mere. Om under 24 timer er jeg under kniven, og den tanke skræmmer mig lidt.

Som mange af jer nok ved skal jeg have fortaget en brystforstørrende operation. Går fra 650 ml til 925 ml. Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at jeg er rad for selve narkosen…. Tanken om at man ingen kontrol selv har skræmmer mig. Smerterne kan bare komme an, dem er jeg sådan set ret ligeglad med, så længe der ikke opstår komplikationer så er jeg glad!

I dag har jeg været på klinikken hos luxuskirurgi, for at få taget blodprøver. Allerede nu er jeg overrasket over serviceniveauet, der kan Danmark ihvertfald ikke gøre sig konkurrencedygtige.

Lover at holde jer opdateret, så godt som jeg nu kan.

Kryds fingre for mig i morgen.

Kys Amalie

 

 

Elsker mine nye bryster

28.04.15

 

Endelig blev det tirsdag, og jeg ankom til luksus kirurgi kl 12.00, blev mødt af de sødeste mennesker som fortalte mig alt om min operation, følte mig virkelig i trygge hænder.

 

Kl 13.00 blev jeg kørt til operation, ca en time efter vågnet jeg op, på den flotte enestue jeg har på hospitalet. Kunne høre min mor grine, var vist lidt omtumlet, og sagde de sjoveste ting.

 

Fik sovet 1 times tid, og så var narkose ude af kroppe, har det super godt, og er allerede meget glad for mine nye bryster.

 

Nu må jeg også spise og drikke… JUBIIII

 

Skal overnatte her i nat, dejligt betryggende at vide at er der det mindste, er der hjælp uden for døren.

 

Endnu engang tak til luksus kirurgi, helt igennem en fantastisk oplevelse.

 

 

 

Kys Amalie