3 store sportsevents du kan se i 2022

Hvis du er glad for sport, og hvis du gerne vil være sikker på at se de største events inden for sport i 2022, har vi her samlet et lille overblik over nogle af de største ting, der sker inden for sport i 2022. På denne måde kan du være sikker på, at du ikke går glip af de helt store events, og det er bare med at sidde klar foran skærmen, hvis du vil være sikker på ikke at misse et eneste sekund af de største sportsevents i dette år.

Find flotte hvide persienner i dag.

Tour de France med start i Danmark

En af de ting du blandt andet kan glæde dig til i 2022 er, at du kan opleve Tour de France med start på dansk jord. Det er noget, der har været længe undervejs, og det endte endda med at blive rykket et enkelt år frem på grund af corona. Men i 2022 kan du altså for første gang sidde klar til at opleve, at verdens største cykelløb bliver startet på dansk grund. Hele tre etaper skal der køres i Danmark, så du har endda mulighed for at komme ud at opleve det med egne øjne i stedet for bare at se det i tv.

VM i fodbold i Qatar

Og så er der allerede endnu en slutrunde klar inden for fodbold for herre. I 2021 var der EM, da det blev skubbet fra 2020, og i 2022 er der så igen en slutrunde, nemlig VM. For første gang bliver VM holdt på et andet tidspunkt end det plejer, da det skal afholdes i november måned og ikke i løbet af sommeren, som der ellers er tradition for. Så hvis du vil opleve noget helt særligt inden for fodbold, kommer du ikke uden om VM i fodbold i Qatar i 2022.

Vinter OL fra Kina

Sidst, men ikke mindst, kan du også se frem til at se vinter OL i Kina, som bliver afholdt i løbet af februar måned. Det er altid en stor begivenhed, når der er OL, og selvom Vinter OL ikke får lige så meget opmærksom som det almindelige OL, er der alligevel noget at se frem til, når der skal kæmpes i alt fra curling til skihop. Så det er bare med at sidde klar, hvis du vil se de bedste vinter atleter kæmpe om guld, sølv og bronze i det kolde vejr.

Find grå plissegardiner her.