2021: tre ting, du bør prøve

2020 er for længst et overstået kapitel, men som følge af den uønskede coronavirus og de mange nedlukninger, er der uden tvivl mange danskere, der ikke for alvor er kommet i gang med det nye år.

Det er en skam, for det gælder om at få noget ud af 2021, før det pludselig er ovre.

Det er imidlertid på ingen måde let at beslutte sig for, hvad der egentlig skal ske – så her får du tre bud på ting, du bør prøve det resterende af 2021.

Tag en tur i en forlystelsespark

Økonomien halter i både Danmark og store dele af resten af verden, og det betyder ekstra god grund til at få brugt nogle penge.

På den måde kan du nemlig hjælpe danske og internationale virksomheder med at holde sig oven vande i en svær tid, og det har de i den grad brug for.

Det kan du passende gøre ved at tage en tur i en forlystelsespark, når det ellers bliver muligt igen.

Har du ikke helt pengene, så lån penge af privatpersoner og få det finansieret på den måde.

Slap af på en ferie i udlandet

En anden ting, du helt klart bør overveje at gøre i 2021, er at tage på en ferie i udlandet, hvor du kan slappe fuldstændig af.

Det er hårdere for psyken end som så at tænke på corona hele tiden, og derfor bør du ikke afholde dig fra at kigge på guides til mange lækre og solrige destinationer.

Det er som regel godt at komme lidt væk, og især i disse coronatider er det ikke andet end gode grund til at tage på en lille rejse, hvor du kan slappe helt af og komme til hægterne igen.

Omlæg din kost til at være mere klimavenlig

Det er ingen hemmelighed, at klimaet er ekstremt presset, og bliver der ikke gjort noget nu, er det med al sandsynlighed for sent at redde.

Det betyder, at du skal handle i dag, og det kan du passende gøre ved at omlægge din kost til at være mere klimavenlig.

Det behøver langt fra at betyde kedelig mad og ingen krydderi på tilværelsen, for vegetarisk og vegansk mad kan på lige fod med alt andet mad være superlækkert.

En helt oplagt ting at prøve i 2021 er derfor at spise mindre kød og mere af det grønne – det vil helt sikkert betale sig.