Så skal der fyldes mere i kroppen!

Ja, i kender mig og mit voldsomme forhold til plastisk kirurgi. Denne gang er det dog ikke brysterne der skal fyldes mere i, men derimod mine læber og pande.

I morgen skal jeg et smut forbi Qura og få mere fylde i læberne, og en botox behandling i panden. Og jeg glæder mig helt vildt! Jeg elsker det simpelthen… Som i nok ved har der været meget debat på diverse medier, vedr. min interesse for botox. Som jeg også forklarede i Paradise, får jeg det ikke som en rynke behandling, men faktisk en kur mod migræne. Derudover formindske det chancen for rynker, hvilket jo også kun er et kæmpe plus.

Jeg lover at opdatere jer lidt på bloggen med billeder mm.

Kys Amalie

Ses vi?
28.07.15

Jeg kan med glæde fortælle jer at jeg endelig åbner min netbutik frkhot.dk på mandag! Iiiiih, jeg glæder mig som et lille barn! I den anledning holder jeg åbenthus i min butik, for aller første gang! Det foregår på Lyngby hovedgade 37, på torsdag d.30 fra 19 – 21. Hvor der vil være mulighed for at se alle de lækre produkter, før alle andre!
Jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet af butikken, så håber virkelig i vil komme! Der vil både blive forhandlet lækkert tøj, tonsvis af smykker, bælter, hår mm.
Håber på at se rigtig mange af jer!
Kys Amalie
Og vinderen er
22.07.15

Som mange af jer nok ved, holdte jeg i sidste uge en giveaway. Hvor man kunne vinde et sæt flip-in hair fra qlabelle. Nu er der endelig fundet en heldig vinder af det lækre hår. Stort tillykke til Cecilie Jensen, som er kontaktet. Husk at i stadig kan købet håret og alle de lækre produkter hos Qlabelle.dk. Det kan helt klart anbefales..
Jeg er i hvert fald super glad for mit, og er sikker på at i også vil elske det! Det er en helt ny metode, så det vil derfor være relevant at læse mit tidligere indlæg, hvor der også er vejledning til påsætning osv. Det er simpelthen den nemmeste metode, jeg længe har prøvet. Extensions bliver hurtigt slidt, hvis det vaskes, tørres, glattes tit. Med flip-in tager man bare håret ud, og spare massere af tid og kræfter! Det har aldrig været nemmere for mig, end nu. Jeg plejer at bruge aaaaaaaaalt for lang tid på mit hår, men det er heldigvis slut nu!
Det var alt fra mig i denne omgang, nu vil jeg smutte ud og ordne min egen butik. Der skal både rives vægge ned, og lagt nyt gulv. Så der er i hvert fald nok at tage fat om. Åh gud, send mig lige en tanke eller to. Og kryds endelig fingre for jeg ikke mister en hånd!
Håber i alle får en rigtig dejlig dag!
Kys Amalie
Amalie Kronil
Se indlæg
Drømmer mig til varmen
17.07.15

Selvom jeg for under en uge siden, var på ferie i 10 dage, ville jeg bestemt ikke sige nej til endnu en tur. Tager lidt mig selv i at tjekke forskellige rejser ud, men det er vidst nok mest drømmetænkning, desværre.
Jeg må nok hellere blive hjemme i Danmark, og koncentere mig om min netbutik. Men til alle jer heldige der skal ud og rejse snart, tjek den her side ud Her
Ville ønske det var mig… Havde den dejligeste ferie til tyrkiet. Føler bare man 100% kan koble af, og nyde solen. Det kan godt være en smule svært i danmark, når telefonen ringer, og mails tikker ind.
Med alt det sagt, så glæder jeg mig VIRKELIG til den netbutik åbner. Nu har jeg efterhånden også konoklet min røv i laser, de sidste par dage. Glæder mig til at vise den frem til jer, inden for få uger!
Kys Amalie
Nu er det en realitet
16.07.15

Nu har jeg efterhånden arbejdet virkelig hårdt, og længe på at blive selvstændig. Men nu er tiden snart kommet! Min netbutik er snart helt færdig. Her er et lille smugkig på hvad i kan glæde jer til. Jeg ved ihvertfald at jeg glæder mig helt vildt! Det er lidt som min lille baby, åh gud.
I anledningen af åbningen af min netbutik Frk.Hot, holder jeg åbenthus. Der vil være mulighed for at købe alle de lækre produkter, før alle andre! Det foregår på Lyngby Hovedgade 37, hos Grønært. Torsdag d.30 julie, kl 19.00 – 21.00. I må meget gerne melde ud, hvis i deltager <3
Håber på at se jer, og at i vil tage godt imod min netbutik!
Kys Amalie…..